Micha van dessel bv

Ervaren loodgieter Scherpenheuvel-Zichem

Ik doe alle sanitaire werken in Scherpenheuvel-Zichem en Scherpenheuvel, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt voor nieuwbouw en vernieuwbouw volgens plan of naar eigen inzichten, waarbij perfecte plaatsing, correcte aansluiting, degelijke merken en materialen voor mij heel belangrijke kenmerken zijn. Ik werk aan eerlijke en gunstige tarieven en omdat service na verkoop in de sector nog belangrijker is, beperk ik mijn actieradius tot de driehoek Mechelen – Diest – Herentals.

Badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem

  • In sommige gevallen: de lay-out herwerken en beter benutten.
  • Vervangen van de bestaande toestellen door eigentijds sanitair, bijvoorbeeld het bad inruilen voor een inloopdouche, een glazen douchedeur voorzien in plaats van een gordijn, indien mogelijk: de klassieke WC vervangen door een hangtoilet, nieuw en hip design badkamermeubilair integreren, spiegels en verlichting aanbrengen, enz.
  • Voorzien van handdoekdroger.
  • Energiebesparende maatregelen treffen door bijvoorbeeld het isoleren van de aanvoerbuizen, het verkorten van de afstanden tot de boiler, het omwisselen van het gewone warmwatertoestel door een zonneboiler.
  • Alle afbraakwerken, recyclage, de nodige wijzigingen aan de leidingen, opnieuw betegelen en opvoegen zijn uiteraard inbegrepen.
  • Bij ieder nieuw badkamerconcept wordt op voorhand nagedacht over de nodige vereisten, de gewenste stijl, de materialenkeuze, het budget; dit moet op alle punten getoetst worden aan de technische haalbaarheid. Ik ben er om u daarbij te helpen.

Micha van dessel bv

Installateur sanitair Scherpenheuvel-Zichem

Badkamerinrichting Scherpenheuvel-Zichem

  • Voorzien van aan- en afvoerleidingen, monteren en vakkundig uitrusten van badkamer en keuken met de door u gekozen sanitaire toestellen zoals wc, bad, douche, inloopdouche, douchecabine, wastafels, badkamermeubilair en alle kraanwerk.
  • Installeren van filters, waterverzachters, doseerapparaten en dergelijke.
  • Een goede planning en coördinatie met de andere aannemers dragen bij tot een tijdige oplevering: als kleine ondernemer kan ik de nodige souplesse aan de dag leggen.
Adres

Westerlosesteenweg 161
2230 Herselt

GSM

0488 23 95 91

Mail

michavandessel@hotmail.com

BTW

BE0773 712 778