Micha van dessel bv

Schoorsteenveger Heist-op-den-Berg

Ik ben erkend en ervaren schoorsteenveger, lever uitstekend werk, kuis altijd alles op, pas eerlijke tarieven toe en bezorg een schoorsteenattest of certificaat. Dit is tenslotte wettelijk verplicht. Een jaarlijks gereinigde schouw zorgt voor goede trek en verbranding waardoor de kans op CO-vergiftiging aanzienlijk vermindert, voorkomt schouwbrand en heeft een gunstige invloed op uw verbruik.
Neem telefonisch contact op nummer 0488 23 95 91 en we spreken een datum af in functie van uw agenda en van mijn planning.
 Ik reinig schoorstenen in de ruime omgeving van Heist-op-den-Berg en Hallaar, Booischot, Itegem, Wiekevorst, Schriek zonder bijkomende verplaatsingskosten.

Schoorsteeninspectie Heist-op-den-Berg

Ook voor het verwijderen van vogelnesten, heel dikwijls van kauwen, bent u bij mij aan het goede adres. Nadien kan ik voor boven uw schouw een preventieve afdekking op maat aanbrengen.

Tenslotte doe ik alle schoorsteeninspecties en ingeval van barsten, scheuren, teloorgegane voegen of slechte aansluitingen kan ik de vereiste herstellingswerken uitvoeren of de problemen oplossen door een flexibele buis te trekken doorheen het schoorsteenkanaal.

Micha van dessel bv

Schouwveger Heist-op-den-Berg

De periodiciteit van het schoorsteenvegen hangt af van de bron, het stooktoestel:

  • Een schoorsteen waar een centrale verwarmingsinstallatie is op aangesloten, moet jaarlijks gereinigd worden, samen mét de installatie trouwens. Voor gasinstallaties mag dit onderhoud tweejaarlijks gebeuren.
  • Een schoorsteen waarop een individueel verwarmingstoestel is aangesloten, zoals een open haard, kachel of inbouwhaard op kolen, hout, gas of stookolie, houdt geen wettelijke verplichtingen in. Toch zijn er aanwijzingen dat de schouw, bij intens gebruik, best met een jaarlijkse regelmaat geveegd wordt.
  • Het kan zijn dat verzekeringsmaatschappijen of eigenaars-verhuurders hun eigen verplichtingen opleggen (zie polis of huurcontract)
Adres

Westerlosesteenweg 161
2230 Herselt

GSM

0488 23 95 91

Mail

michavandessel@hotmail.com

BTW

BE0773 712 778